A barna cukor már évek óta jelen van a magyar piacon, hiszen nem csak a színe miatt kedvelt, hanem azért is, mert más alapanyagokból készül mint a hagyományos fehér cukor. Míg a cukorrépa kishazánkban az egyik legnagyobb cukor alapanyag, addig más országokban inkább a nád. Éppen ez az oka annak, hogy a nádcukor már nálunk is kapható. Tulajdonképpen a cukorkészítési eljárásban csak némi különbség van, a fehér és a barna cukor között,ugyanis a barna cukorhoz némi nádmelaszt is adnak a szakemberek. Lényegében tehát a barna cukor, az egy olyan fehér cukor, amely némi szennyeződéstől lesz más színű. Ennek tudatában azonban felmerülhet bennünk a kérdés, hogy a barna cukor akkor ugyanolyan káros, mint a fehér? A válasz: igen. Ugyanis attól még, hogy kevesebb szacharózt tartalmaz, semmiképp sem egészségesebb fehértársánál. Csupán drágább. Ez pedig a ráterhelt magas szállítási költségek miatt van. Tehát teljesen mindegy, hogy melyik fajta cukrot választjuk,a barna cukrot maximum különlegesebb íze miatt érdemes választani, ára miatt biztos, hogy nem.
Népszerű bejegyzések
A szellőztetés önmagában nem elég ahhoz, hogy tiszta legyen a levegő az otthonunkbanA szellőztetés önmagában nem elég ahhoz, hogy tiszta legyen a levegő az otthonunkban
Azt mindenki tudja, hogy nagyon fontos minden nap kiszellőztetni a lakást, hogy a pára kimenjen, a friss levegő pedig bejöjjön. De önmagában ez még nem elég ahhoz, hogy tiszta legyen
A nagy formátumú nyomtatás szoba dekornak is tökéletes lehetA nagy formátumú nyomtatás szoba dekornak is tökéletes lehet
Hogyan dekoráljuk fel a gyerek szobát gyorsan és probléma mentesen? Ha már megvan az, hogy pontosan mit is szeretnénk a falra tenni, érdemes egy olyan céget keresnünk, akik a plakát
Kréta egy valóban tökéletes nyaralóhelyKréta egy valóban tökéletes nyaralóhely
Görögország rengeteg kiaknázatlan területtel rendelkezik, éppen ezért fontos, hogy amikor úti célt választunk, maximális szinten tisztában legyünk azzal, hogy a szállás, valamint a helyi látnivalók megfelelnek-e az elvárásainknak és az