Klímáját csakis profikkal csináltassa, ahogy a helyzet megkívánja.

klíma

A kora ősz, vagy a tél beköszöntével az embereknek eszébe jut, hogy hogyan lehetne spórolni a fűtés-számláján.

Mindenki mással próbálkozik, ki a szigetelést újítja fel, mások pedig új fűtő eszközöket szereznek be maguknak. Így tesznek a nagyobb cégek is, természetesen nagyobb léptékekben.

Akik irodaházat, lakóépületeket üzemeltetnek, ott a szerkezeti adottságok kevés mozgásteret hagynak. A mai modern épületek jellemzően már jól szigeteltek, ezzel nem lehet gond. Azonban sok felesleges kiadást lehet megspórolni, hogyha a háznak szerkezetileg már alapból jól méretezett és takarékos a fűtési rendszere.

Windex folyadékhűtőink ebben lehetnek nagy segítségére. Egy jól működő, mindkét funkcióra képes szellőztetési és klímarendszer (hűtő és fűtő üzemmódban) jelentős megtakarításra képes, míg ezzel párhuzamosan el tudja látni megfelelően az épületek légcseréjét, valamint a megfelelő és stabil klímát az irodaterekben, lakásokban.

Eszközeink sokfajta kivitelben kaphatóak, ezért nagyszerűen alkalmazható a mai legtöbb gépészeti kialakítással együtt. Oldalfalra rögzített (hagyományos split klíma kivitelű) vagy az álmennyezetbe süllyesztett szerelési mód remekül illeszthető irodai környezetbe, ahol egyébként is félig nyitott gépészeti plafon szokta a látványterv színvonalát emelni. Hőcserélőink többfajta rendszerrel szereltek, létezik axiál-, vagy hagyományos centrifugál ventilátoros kivitel is.

Windex klíma berendezéseink segítségével bármelyik megoldást is választja, már a gépészeti-építészeti szakaszban tökéletesen hozzá tudjuk illeszteni meglévő eszközeit szakembereink segítségével az általunk javasolt hőcserélő klíma egységekhez.

Főbb alkalmazási területek jellemzően panziók, hotelek belső tereinek hűtése (vagy fűtése), valamint számos irodában, közintézményben is megtalálhatóak kompakt eszközeink.
A kialakítás szempontjából több fajta megoldás létezik. Ezek például a lábon álló, vagy ún. parapet kivitel, a kazettás (v. menyezeti), illetve az álmennyezetbe süllyesztett, emelt
nyomású verzió.

Gépeink legnagyobb erőssége ezeken a területeken a gyors reagálás a hűtési vagy fűtési igényre, mindezt alacsony felfűtési, lehűtési idővel. Hátránya a késedelmes felülethűtésekkel szemben, hogy szükség van a folyamatos levegő kringetésére, amely valamennyi hanggal jár.

Szerviz támogatottsáunk kiváló, bármelyik gépünket is választja, megbizonyosodhat róla, hogy mind karbantartás, mind alkatrész-utánpótlás terén az élmezőnyben vagyunk.

Klímáink közkedveltek, mivel kompakt méretűek, csendesek, energiatakarékosak.

Irodaházakhoz, lakóépületekhez méretezett berendezéseink ugyanúgy megtalálhatóak a termék katalógusban, mint az egyéni lakásokhoz tervezett – kisebb – kivitelű klímák.

Látogasson el oldalunkra és válassza ki az Ön számára megfelelő klímát, legyen szó akár fűtésről, vagy hűtésről.

Népszerű bejegyzések